Zamrzavanje
Proces
Zamrzavanje bobica ima bezbroj prednosti nad svežim voćem. Pošto se voće smrzava u optimalnom roku, ovaj proces zadržava najbolji mogući ukus koji takođe pomaže održavanje nutritivnih vrednosti voća.

Zamrzavanje takođe ima još jednu važnu prednost: nema dodatih aditiva – nema hemikalija, šećera niti termičkog tretiranja, što rezultira u tome da se voće konzumira u veoma prirodnom stanju.

Naši tehnolozi potvrđuju da proces zamrzavanja na kraju zadržava kvalitet svežeg voća sa niskom potrošnjom energije i efikasnim tokom proizvoda pre, u toku i nakon zamrzavanja.

Mi u Mondi Lamex-u možemo da zamrznemo preko 130 tona voća dnevno pomoću mobilnih i statičnih tunela. Kratak vremenski period između berbe i zamrzavanja je garancija visokog kvaliteta finalnog IQF proizvoda.
Get Adobe Flash player
Mondi Lamex d.o.o. Lamex Food Grupa · Vrdila, 36000 Kraljevo, Srbija · Tel: + 381 36 823 020 · Fax: + 381 36 821 820 · office@mondiserbia.rs
Autorska prava © 2001-2016 Mondi Lamex d.o.o. Lamex Food Grupa. Sva prava zadržana. Web dizajn, grafički dizajn, izrada banera Marjan Trajkovski.