Izbijanje koštica
Proces
Tehnička oprema za čišćenje višanja od koštica uključuje odeljak za pranje, odeljak za otklanjanje stranih tela i odeljak za kalibriranje voća. Nakon što se uradi kalibriranje, višnje se usmeravaju na mašine za odvajanje koštica. Nakon izbijanja, višnja se bez koštice usmerava na mobilni tunel za zamrzavanje. Finalni proizvod podleže pakovanju, merenju, obeležavanju i paletizovanju.

Kontrola kvaliteta finalnog proizvoda nas uverava da u finalnom proizvodu – višnja bez koštica – nema ostatka delova koštice. Proizvod nije oštećen, ima tipičan ukus i boju višnje.

Kapacitet mašine za izbijanje koštica je obrađena količina od 1,5 tona na sat ili 10 tona Oblaničke višnje po jednoj smeni.
Get Adobe Flash player
Mondi Lamex d.o.o. Lamex Food Grupa · Vrdila, 36000 Kraljevo, Srbija · Tel: + 381 36 823 020 · Fax: + 381 36 821 820 · office@mondiserbia.rs
Autorska prava © 2001-2016 Mondi Lamex d.o.o. Lamex Food Grupa. Sva prava zadržana. Web dizajn, grafički dizajn, izrada banera Marjan Trajkovski.